EQUITERAPUTEN

Idag var som sagt equiteraputen/equiterapeften Linda i stallet och behandlade Sunny. Var mest en vanlig kontroll för att se vad som var fel mm. Samt att se hur han har utvecklats på två år, då hon sist var hos honom. Först klämde och kände hon, böjde ben och klämde lite till. Sedan fick han stå i boxen med ett magnettäcke på i ca 20 minuter innan hon klämde lite till. Han laserbehandlades även lite på några muskler så att han skulle slappna av ordentligt i dem.

Han var öm i ryggen och på länden vilket beror på att han är väldigt sne i rumpan. Samma sak som förra gången, men denna gång hade han inget i framben och det avr inte lika mkt som sist. Linda ska skicka lite övningar och tips på vad jag ska göra med honom :)

Han tyckte det var superskönt att stå med magnettäcket och även lasern var skönt! :D Linda tyckte att han blivit som en helt annan häst i hanteringen under den tid vi ägt honom, och visst har hon rätt! Han är inte så fin i kroppen och lite dåligt muskald just nu, men med våren kommer så sjukt mycket mer möjlighter för att träna!




Två till hästar i stallet behandlades. Prinsens hälta tror jag dom hittade avr den satt och tyvärr blev D "utdömd". Ush, sånt är så sjukt tråkigt. Men som hästägare måste man göra det som är bäst för hästen... :'(


Kommentarer
Postat av: lina

usch alltså, va tråkigt för johanna :(

2011-04-05 @ 22:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0