BANHOPPNINGSTRÄNING

Har idag varit iväg på banhoppningsträning, kul! Denna CR var inte riktigt som de flesta andra jag har varit på. Oftast brukar det vara runt 7 hinder och man hoppar i stort sätt bara "långsidor" och "snett igenom" på olika sätt men idag var det 12 hinder och lite mer avancerad bana. Opus var lite fjantig ibland men när han inte var det så var han jättefin så jag är nöjd men kan berätta resultaten iaf för dem som är nyfikna.

I första "klassen" var han som han brukar vara, ganska tittig på omgivningen och på sånna hinder han inte riktigt känner igen. Vi fick fyra stycken stopp, 1 på 1:an, 1 på 2:an och 2 på 7:an. Under 1:an var det några lådor som han tyckte var läskiga, under 2:an var det en bred vattenmatta och sjuan var det kort sväng till och en reklam skylt eller vad man ska säga. Förutom dessa stopp så kändes det bra och vi hade ganska bra tempo och han hoppade fint.

I andra "klassen" fick vi två stopp på 1:an som endast var dumheter. Eftersom han redan hade hoppat hindret en gång innan så var han inte rädd för det untan bara töntig. När vi väl kommit över 1:an gick resten av banan som på räls. Det kändes verkligen jätte bra! Vi hade bra tempo och han hoppade jätte fint och med bjudning. På sista hindret blev det dock ett missförstånd med avståndet så det blev ett kråkhopp och jag höll nästan på att trilla av, hihi.

Film kommer kanske senare idag eller en annan dag. Var även iväg och tävlade CR förra helgen så film från då kommer kanske med.




Kommentarer
Postat av: Calinne

Å kul att det gick bra :D

Fiiilm :D:D

2011-02-06 @ 16:01:24
URL: http://calinnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0