FRÅGA

Kan inte alla läsare skriva två-tre rader om sig själva? :)
Ska innehålla typ ålder, relation till häst (typ hästägare, medryttare mm.), vad för häst och vad ni tycker är roligast och tränar mest (typ hoppnign, dressyr mm.) Och såklart, om ni har en blogg! :)

tex. Jag heter Sarah, är 16 år och har en egen häst. Sunny som han heter är en ridtravare som jag just nu tränar mest dressyr på, men i framtiden vill jag tävla lite smått i allt möjligt. Hoppning, dressyr, distans, TREC och framförallt ha roligt. Jag driver bloggen Tophorses.blogg.se med en av mina bästa vänner Josephine.

Vore roligt om ALLA ville svara, vare sig jag känner er eller inte! =)


Kommentarer
Postat av: paulina

Jag heter paulina och är 15 (snart 16) har vart medryttare på en fjording. Men nu har ja köpt min egen :D Bandit som han heter har inte gjort jätte mycket men ja ska nog tävla både hopp och dressyr.

Och min blogg heter www.pauuus.blogg.se (:

2011-01-31 @ 20:26:52
URL: http://pauuus.blogg.se/
Postat av: jenny

Jag heter Jenny och är 15 snart 16, är medryttare på ett varmblod som heter Sweet Spider. Jag tycker själv att hoppning är roligast och det gör spisan med. Men såklart blir det dressyr med, haha :)

2011-01-31 @ 20:36:00
URL: http://jjjennys.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag heter Erika är 20 år.

Har en egen häst vid namn Raski, samt en sommarhäst vid namn Grim.

Jag är mest inrikad på dressyr, men hoppas på att komma igång med hoppning fram över sen.



Just nu tränar jag Raski i från marken, med NH träning, tömkörning, longering, sadelvänjing osv.

Då hon är en unghäst.

Driver bloggen eriikapettersson.blogg.se



2011-01-31 @ 21:14:42
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Josephine

Jag heter Josephine och är 16 år, 7 månader och 7 dagar gammal(om jag räknat rätt...) och kommer från Linköping. Jag har en ponny som heter Opus och han är en New Forest och kommer från Ljungsbro. Vi tycker mest om att busa men ibland kan vi vara seriösa och då gillar vi mest hoppning. I hoppningen tycker vi det är roligast att stanna framför hindrena för det är vi bra på. Jag har en blogg (denna bloggen äre faktiskt) fast jag suger på att uppdatera så jag vet inte om det räknas. Lycka till med din avdankade gamle travare Sarah, jag tror på er ;)

2011-01-31 @ 21:16:16
URL: http://tophorses.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag heter sofia och är 16 år. Jag har en foderponny som heter Mork och vi ska tävla mest hoppning tillsammans med tiden! Men även lite dressyr och fälttävlan, kanske. Jag har bloggen sofiasenneberg.blogg.se

2011-02-01 @ 09:23:57
URL: http://sofiasenneberg.blogg.se/
Postat av: ylva

Jag heter ylva och är snart 16 år, jag har en hyrhäst på Eda men ska snart ha foder!! har jag bestämt :) Det ska då bli en ponny att tävla med hoppas jag, mest hoppning men kanske lite fälttävlan och dressyr oxå... <3 Jag har bloggen ylvaaek.blogg.se

2011-02-01 @ 11:42:29
URL: http://ylvaaek.blogg.se/
Postat av: Andrea

Jag heter Andrea, är snart 14 år, delar på en foderponny med min kompis, det är en fjording på 13 år. Sen är jag även medryttare på en kallblodig travare, men håller på att leta häst, en d-ponny. Jag rider bara dressyr på mina killar! Min blogg är www.tteamstenhagen.blogg.se

2011-02-02 @ 08:21:36
URL: http://tteamstenhagen.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag heter jennifer och är 12år, jag har en egen häst som heter Amazing Delight som är en korsning mellan arab/welsh på 12 år. Hon är 139,0 cm i mkh alltså c-ponny. Jag tävlar mest hoppning och tycker det är roligast :) Min mamma har även en storhäst som heter Brahmatamm och är 14 år. Min blogg heter http://jennifersponny.bloggspot.com :)

2011-11-22 @ 20:24:43
URL: http://jennifersponny.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0