SISTA DOSEN

Idag fick Sunny den sista skvätten av medicinen som var kvar. Skönt att slippa det mer! Hoppas det och ryggväraren hjälper nu så att han blir lite mjukare i ryggen. Han måste ju bygga muskler för att kunna stadga upp lederna och kotorna men det är lite svårt när han är spänd och stel pga skadan i ryggen. Hoppas han blir mjukare nu så att det släpper och han kan bygga muskler.

Annrs så händer det inte så mycket med Sunny just nu. Har inte tömkört honom på ett tag nu då det har varit så mycket annat. Men han har ryggvärmaren på hela tiden så hoppas han blir lite mjukare iaf. Imorgon ska jag tömköra igen hade jag tänkt och sedan ska jag försöka fortsätta varje dag. Det beror lite på hur han rör sig i hagen också så att inte gaffelbandet blir överansträngt.

Sunny och Narnia går superbra i sin nya lilla hage. Kanske inte så glada över att det sitter ett staket ivägen men de verkar iaf glada över att gå tillsammans igen. Hagen är egentligen lite liten för att vara två hästar i men de går bra ihop så det blir nog inga problem :)

Två bilder från när tiderna var bättre, i sommras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0