KLINIKEN

Idag åkte vi från stallet halv 8 och kom hem vid 7 på kvällen. Det blev en heldag på kliniken med ganska många timmar i bilen också. Vi fick springa många längor på gången, det blev en hel del varv på lina, fem rakade rutor på benet, fyra röntgenplåtar och alldeles för många sprutor. Men såklart fick vi inte fram vart felet sitter iallafall.

Den tanken vi åkte hem med var att det kan sitta i hasleden på höger bak och i ryggen. Men det kan också sitta någon annan stanns längre upp, exempelvis höft, bäcken, kors. Med alla bedövningar och rörelseprover så kan vi nästan utesluta att det sitter längre ner på benet och det är inte heller pålagringar i hasen eller spatt. Vi ska tillbaka på onsdag nästa vecka och köra ultraljud på has och rygg. Sedan får vi väll se vad som händer.



Jag är iaf supernöjd över Sunnys insatser idag! I morse sprang han in i transporten och sedan stod han stilla hela långa resan. Efter tre timmars biltur var han snäll och lugn att lasta ur och helt stencool på kliniken. Han stod och njöt när veterinären trykte på honom och var hur snäll som helst att longera. Veterinärerna kommenterade flera gånger att han var så lugn och snäll. Tur att han visade sina bra sidor och inte sina hemmafasoner ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0