MATCHNINGS TIPS 2

I första delen av Matchnings Tips skrev jag om att snygga färger är grunden på en snygg outfit och så listade jag några färger som passar bra med varandra, samt några som itne passar bra med varandra. Det kan ni läsa om HÄR.

En del i färgerna på utrustningen är nyanserna. Bara för att det är rosa betyder det inte att det passar med varandra. Fel matchade nyanser kan förstöra en hel outfit.
Ljusblått och marinblått passar bra med varandra tycker jag, men så ska man ha mer än kanske ett par ljusblåa boots till resten av outfiten i marinblått. Att istället matcha med en ljusblå kant på schabraket och ett ljusblått pannband gör det mycket mer välplanerat och man ser en röd tråd i outfiten, precis så ska det vara!

En sak jag märker att många gör "fel" på är de omtyckta gröna schabraken från Scapa Sports och Lamicell. Många mixar och matchar olika outfits med dessa. Men de missar hel och hållet att Lamicells Mairage schabrak inte är lima grönt, utan pistage grönt. Det är faktiskt väldigt stor skillnad.

Nu använder man ju inte två schabrak samtidigt, så varför är det ett problem? Folk tar samma tillbehör till Lamicell schabraket som till Scapa schabraket, det är fel.

Till Scapa schabraket passar PCs lime gröna boots, lime grönt swarovski, hööks benskyddi brun/lime och soft up stigbyglar i brun/lime. Men INTE till Lamicells schabrak. Det ser bara hel knas ut! Tyvärr är det väldigt svårt att matcha till Lamicells snygga pistage gröna schabrak :(


Kom ihåg att tänka på nyanserna när ni matchar ihop era outfits! :)


Kommentarer
Postat av: Jennie

Fast skydden finns inte längre .. ;/

2011-01-08 @ 12:34:53
URL: http://newforestponnyer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0